Skip to content

Projectleider Marketing Communicatie en Business Development

Wij zoeken een ambitieuze, gedreven, gemotiveerde marketing professional die niet schroomt om buiten de gebaande paden te denken, oftewel omdenken.Wat ga je doen?Als professional geef je leiding aan het sales en marketing team, jij initieert activiteiten rondom markt en productstrategieën. Het ontwikkelen en uitvoeren van marketingacties, het analyseren van de resultaten en deze om te zetten in gerichte acties. Jij weet beurzen te organiseren en leads te werven die leiden tot opdrachten. In deze functie ben je de spin in het web. 

Je organiseert vanuit een procesrol met meerdere sales en marketing specialisten een unieke omgeving die het mogelijk maakt om doelstellingen te halen die passen bij een internationale leverancier van kapitaal goederen. Je bent een enthousiaste en proactieve projectleider die een uitdaging ziet in de ontwikkeling van een team. Je bent communicatief sterk, zelfstandig en in staat om projectmatig en resultaatgericht te werken. Je hebt de potentie en ambitie om op termijn voor ons als projectleider te gaan functioneren. Los van je projecten vind je het leuk om aan het team van Probaco te bouwen en word je vrolijk van een vrijdagmiddagborrel.

Over Probaco

Probaco is een landelijk projectbureau, gevestigd in ‘s-Hertogenbosch. Met een hecht team van collega’s werken we dagelijks aan diverse projecten en processen. Dit doen wij zowel voor de industriële en chemiesectoren als voor infrastructuur en Rijkswaterstaat, zoals de bouwsector en waterschappen.

Probaco bestaat uit een hechte club mensen met een gedeelde passie: leiding geven aan projecten om binnen gestelde tijd en budget te realiseren. Ieder doet dit vanuit zijn of haar persoonlijke motivatie en of achtergrond, dat maakt werken bij en met Probaco zo leuk en boeiend. De kern van onze activiteiten is het organiseren en managen van de projecten en processen met de betrokken stakeholders. 

De onderzoekende en verbindende kwaliteiten van onze mensen gecombineerd met nieuwsgierigheid en oplossend vermogen zorgen voor een aangename dynamiek binnen teams en interactie tussen betrokken partijen. En dit zorgt voor mooie resultaten, daar waar het uiteindelijk om draait: de gebruikerservaringen in de gerealiseerde doelstelling.

Wat breng jij mee?

 • Een afgeronde relevante HBO- of universitaire opleiding maar vooral ervaring.
 • Bij voorkeur 5-10 jaar relevante werkervaring binnen het vakgebied.
 • Bereidheid om voor je werk te reizen en te verblijven voor onze opdrachtgevers. 
 • Ambitie om jezelf te ontwikkelen, communicatieve skills, humor en een gezonde drive om projecten tot een succes te maken.
 • De passie om Probaco verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Wij bieden je

 • Een goed salaris of fee mede afhankelijk van kennis en (werk)ervaring.
 • Een opleiding tot projectleider met de Probaco skills. 
 • Een maatwerk inwerktraject.
 • Inspirerende collega’s en een ontwikkelgerichte, stimulerende leer- en werkomgeving.
 • Een backoffice ondersteuning bij je projecten.
 • Een collega’s die jou ondersteunen..

  Wordt jij onze nieuwe collega en ben jij een Projectleider met lef neem dan nu contact op met Probaco.  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan cv’s die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.