Skip to content

Senior Projectleider Woning en Utiliteitsbouw

De wereld verandert in rap tempo en dit biedt veel kansen voor organisaties. Wij bieden onze opdrachtgevers realisatiekracht om van strategie naar impact te komen. Ben jij een nieuwsgierige projectleider die stevig in zijn schoenen staat, verantwoordelijkheid neemt voor het projectresultaat en samen met de opdrachtgever de aanpak bepaalt van inventarisatie naar plan van eisen tot en met realisatie? Dan ontmoeten wij jou graag.

De functie

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de organisatie en realisatie van een of meerdere Woning en Utiliteit-bouwprojecten in uitvoering. Voor deze bouwprojecten werk je nauw samen met de voorbereiding en uitvoering. Zo duik je met het tenderteam in bouwmethodieken en planning tijdens het voortraject, waarbij je jouw team weet te enthousiasmeren en toch de focus op de klant houdt. Na de tender stuur je een bouwteam aan. Je maakt afspraken concreet en spreekt je collega’s, maar ook de klant aan wanneer ze niet nagekomen worden. Contract-en procesmanagement is dus een belangrijk deel van je werk. Daarnaast weet je ons en de klant te verrassen met je creatieve ideeën. De principes van LEAN en BIM dagen je uit een onderscheidende oplossing te bedenken, die je zelf aan de klant presenteert. Ontwikkelingen binnen de sector volg je op de voet en je neemt de organisatie, de teams en de medewerkers daarin mee. Samen gaan jullie de mooiste bouwprojecten realiseren! 

Het Probaco verhaal 

Probaco bestaat uit een hechte club mensen met een gedeelde passie: leiding geven aan projecten om binnen gestelde tijd en budget te realiseren. Ieder doet dit vanuit zijn of haar persoonlijke motivatie en of achtergrond, dat maakt werken bij en met Probaco zo leuk en boeiend. De kern van onze activiteiten is het organiseren en managen van de projecten en processen met de betrokken stakeholders.  De onderzoekende en verbindende kwaliteiten van onze mensen gecombineerd met nieuwsgierigheid en oplossend vermogen zorgen voor een aangename dynamiek binnen teams en interactie tussen betrokken partijen. En dit zorgt voor mooie resultaten, daar waar het uiteindelijk om draait: de gebruikerservaringen in de gerealiseerde doelstelling.

Wat breng jij mee?

 • Een afgeronde relevante HBO- of universitaire opleiding maar vooral ervaring.
 • Bij voorkeur 5-10 jaar relevante werkervaring binnen het vakgebied.
 • Bereidheid om voor je werk te reizen en te verblijven voor onze opdrachtgevers. 
 • Ambitie om jezelf te ontwikkelen, communicatieve skills, humor en een gezonde drive om projecten tot een succes te maken.
 • De passie om Probaco verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Wij bieden je

 • Een zeer goed salaris of fee mede afhankelijk van kennis en (werk)ervaring.
 • Een opleiding tot projectleider met de Probaco skills. 
 • Een maatwerk inwerktraject.
 • Inspirerende collega’s en een ontwikkelgerichte, stimulerende leer- en werkomgeving.
 • Een backoffice ondersteuning bij je projecten.
 • En collega’s die jou ondersteunen..

  Wordt jij onze nieuwe collega en ben jij een Projectleider met lef neem dan nu contact op met Probaco.  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan cv’s die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.

Dit bericht heeft 0 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *