Skip to content

Projectleider implementatie ERP systeem

De wereld verandert in rap tempo en dit biedt veel kansen voor organisaties. Wij bieden onze opdrachtgevers realisatiekracht om van strategie naar impact te komen. Ben jij een nieuwsgierige projectleider die stevig in zijn schoenen staat, verantwoordelijkheid neemt voor het projectresultaat en samen met de opdrachtgever de aanpak bepaalt van inventarisatie naar plan van eisen tot en met realisatie? Dan ontmoeten wij jou graag.

De functie

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega, een strategisch projectleider. Je brengt voor onze opdrachtgevers professioneel leiderschap op projecten op het vlak van organisatieverandering, innovatie en systeemimplementaties. Je doet dit door de combinatie van degelijk projectmanagement en daadkracht om het projectresultaat te behalen in lijn met de strategische doelen van de organisatie. Je mobiliseert en bouwt sterke projectteams en durft betrokkenen aan te spreken op hun verantwoordelijkheid. Hoe lastiger de opgave, des te groter je passie om het voor elkaar te krijgen. Verder werk je met volle overtuiging aan opgaven door de juiste balans te vinden tussen duidelijke sturing en draagvlak. Je weet mensen, processen en systemen te verbinden en het momentum te creëren om samen met de organisatie in beweging te komen.

Het Probaco verhaal 

Probaco bestaat uit een hechte club mensen met een gedeelde passie: leiding geven aan projecten om binnen gestelde tijd en budget te realiseren. Ieder doet dit vanuit zijn of haar persoonlijke motivatie en of achtergrond, dat maakt werken bij en met Probaco zo leuk en boeiend. De kern van onze activiteiten is het organiseren en managen van de projecten en processen met de betrokken stakeholders. 

De onderzoekende en verbindende kwaliteiten van onze mensen gecombineerd met nieuwsgierigheid en oplossend vermogen zorgen voor een aangename dynamiek binnen teams en interactie tussen betrokken partijen. En dit zorgt voor mooie resultaten, daar waar het uiteindelijk om draait: de gebruikerservaringen in de gerealiseerde doelstelling.

Wat breng jij mee?

 • Een afgeronde relevante HBO- of universitaire opleiding maar vooral ervaring.
 • Bij voorkeur 5-10 jaar relevante werkervaring binnen het vakgebied.
 • Bereidheid om voor je werk te reizen en te verblijven voor onze opdrachtgevers. 
 • Ambitie om jezelf te ontwikkelen, communicatieve skills, humor en een gezonde drive om projecten tot een succes te maken.
 • De passie om Probaco verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Wij bieden je

 • Een goed salaris of fee mede afhankelijk van kennis en (werk)ervaring.
 • Een opleiding tot projectleider met de Probaco skills. 
 • Een maatwerk inwerktraject.
 • Inspirerende collega’s en een ontwikkelgerichte, stimulerende leer- en werkomgeving.
 • Een backoffice ondersteuning bij je projecten.
 • En collega’s die jou ondersteunen..

 

  Wordt jij onze nieuwe collega en ben jij een Projectleider met lef neem dan nu contact op met Probaco.  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan cv’s die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.

Dit bericht heeft 0 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *